Mentiuni legale www.usifeldefel.ro

Folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

Site-ul si magazinul online www.usifeldefel.ro este proprietatea SC ALTEEA CONFORT SRL Sediul: Bucuresti, sector 1, Piata Amzei, nr. 10-22, Sc D, Ap 10, Registrul Comertului: J40/7588/2011,  CUI: RO28657567, Cont  lei:RO69MIRO0000177894820301 Banca PROCREDIT BANK-VITAN

Conectandu-va la acest site, dumneavoastra accedeti la un continut protejat de lege.

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC ALTEEA CONFORT SRL si este aparat de Legea nr 8/14 martie 1996 privind protectia drepturilor de autor. Se supun prevederilor legii, interventiile neautorizate asupra site-ului.

Nu autorizam decat un uzaj strict personal al datelor, informatiilor la continutul carora dumneavoastra aveti acces limitat la o inregistrare temporara pe calculatorul dumneavoastra, pe un singur ecran, de asemenea la reproducerea intr-un unic exemplar ca si copie de salvare sau de imprimare pe hartie. Orice alta utilizare este supusa autorizarii noastre prealabile.

Programul site-ului este realizat de catre SC ALTEEA CONFORT SRL

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Dumneavoastra dispuneti de dreptul de acces la si de modificare ale datelor care va privesc. Pentru stergerea definitiva a acestor date din bazele noastre de date este necesar sa ne comunicati aceasta doleanta, pe un email pe adresa office@usifeldefel.ro

Prin inregistrarea ca membru programul va solicita sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Daca vreti sa preveniti situatia in care o alta persoana sa poata efectua operatiuni in numele dumneavoastra, trebuie sa pastrati in siguranta numele de utilizator si parola de acces.

Pe parcursul vizitei dumneavoastra pe site-ul nostru dumneavoastra acceptati sa respectati restrictiile de mai sus.

Drepturi de copiere si de difuzare rezervate.
OFERTA SAPTAMANII
900.00
RON
550.00
RON
PARTENERI

NEWSLETTER


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.
PRODUCATORI

Magazin online de usi - usifeldefel.ro - usi metalice - usi interior