Politica de confidentialitate www.usifeldefel.ro

Prin inregistrarea ca membru programul va solicita sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Daca vreti sa preveniti situatia in care o alta persoana sa poata efectua operatiuni in numele dumneavoastra, trebuie sa pastrati in siguranta numele de utilizator si parola de acces.

Dumneavoastra dispuneti de dreptul de acces la si de modificare ale datelor care va privesc. Pentru stergerea definitiva a acestor date din bazele noastre de date este necesar sa ne comunicati aceasta doleanta, pe un email pe adresa office@usifeldefel.ro

Programul site-ului este realizat de catre SC ALTEEA CONFORT SRL

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

OFERTA SAPTAMANII
900.00
RON
550.00
RON
PARTENERI

NEWSLETTER


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.
PRODUCATORI

Magazin online de usi - usifeldefel.ro - usi metalice - usi interior